Tilaus- ja sopimusehdot

Tämän verkkokaupan tuotteita myy Sees Lights (3176513-7). Tuotteiden hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta seeslights.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimituskulut

Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kuljetuksen asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen.

Toimitustavat ja -aika

Asiakas voi päättää, ottaako tilaukseensa toimittajaksi Postin vai Matkahuollon. Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan noutopisteeseen kuljetusliikkeen Shipit Oy Ab:n toimesta. Jos tilaus on liian suuri pakettiautomaattiin tai se on täynnä, tilaus toimitetaan lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Tuotteiden toimistusaika on 3 viikkoa tilauksesta.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard ja MobilePay.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Palauttaminen

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Sees Lightsin verkkokaupasta ostaminen on turvallista ja asiakkaillamme on aina Suomen kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä siitä, kun olet saanut paketin. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit. Kaikki tuotteeseen kuuluvat osat (myös pakkaus ja käyttöohjeet) on oltava tallella ja palautettava tuote pitää olla pakattu alkuperäiseen kuljetuspakkaukseensa tai vastaavaan. Palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla. Palautuskuluja ei makseta takaisin.

Palautusosoite on:

Sees Lights
Pitkäniityntie 210
21380 Aura

Ennen mahdollista palauttamista, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected], jolloin voime sopia palautuksesta.

Kun palautus on hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostiviestillä linkin, josta pääset lisäämään pankkitilin, jolle palautamme rahat, mikäli maksu on tehty pankkipainikkeella. Mikäli maksu on tehty korttimaksulla palautamme maksun suoraan kortille.

Tuotevirheen korjaaminen

Mikäli tuote on kadonnut tai viottunut kuljetuksen aikana, se on viallinen tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, pyydämme ilmoittamaan virheestä välittömästi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeellamme. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio paketintoimittajalle.